madelue

What a wekeend

Livet på en pinne Permalink0
En helg utan några måsten. Hur skönt som helst. 
Fredagen bjöd på thaimat och bebisgos med Theo och hela familjen Karlsson. Lördagen var egentligen tänkt att börja på bästa sättet - multibana. Men jag kände att min kropp verkligen behövde vila och sova ut. Så det fick istället bli en långpromenad med Texas som slutade i att jag ramlade (HAHA) och slog i knäna. Mina nya vinterlöpartights gick det hål på också, kanoners! Tänker inte ens förklara hur jag ramlade för det var så jäkla pinsamt och otroligt klantigt. Kvällen avslutades i alla fall med sushi och skräckfilm tillsammans personer som jag stormtrivs med, Daniella och Crippe. 

Söndagen var planerad att åka till Taxinge julmarknad med Lisa och Marcus. Det var lite utav en flopp. 70 kronor i inträde för en liten bod med svindyra grejer. Njaaa... De var sådär. Vi vände nästan lika snabbt som vi kom dit och valde att åka till Gnestas julmarknad istället. Kan säga att den var tiotusen gånger bättre än Taxinge och gratis dessutom ;-) resten av dagen var bara jätte slapp, låg i soffan hela kvällen. Kommer inte ihåg senast jag gjorde det. Otroligt jäkla skönt. 

Så det så.

Livet på en pinne Permalink0

Tillbakablick

Livet på en pinne Permalink0
Jag vågar inte ens ta någon bild nu för att jämföra vart jag är idag, haha.
Men i vilket fall som helst så är det helt sjukt vilka förändringar som kan ske så snabbt med bara lite koständringar. Helt ärligt, så är jag sugen på att köra igen. Funderar på att köra något liknande i typ Mars-Maj. Alltså 2 månader. Förra gången höll jag på i 6 veckor. Nästa gång vill jag hålla på i 4 veckor till - men inte lika extremt. Jag vet ju själv hur bra jag mådde i slutformen, har aldrig mått så bra i mig själv som jag gjorde då. Sen att jag inte kunde hålla den formen... Det har jag bara mig själv att skylla. 

Jag vet att dieter inte är bra och att man inte håller det. Jag vet också att jag sagt att jag inte ska hålla på med sånt trams... Men jag är så förbaskat jäkla sugen. Hur kan man vara det egentligen? Måste ju bero på att jag vet vilka resultat som kan vänta... Ja, jag är väl lite knäpp då. 

Till top