madelue

BARCELONA!

Permalink1

Klockan fyra inatt drar vi hemifrån och åker mot skavsta flygplats, planet lyfter halv åtta och då är vi äntligen på väg. Men jag är inte så speciellt taggad på att gå runt och visa mig i bikini, tyvärr. Min kroppsnoja är inte över och hur mycket jag än tränar så känns det som att inga resultat visas. Nåja ska i alla fall iväg och träna om ett litet tag och eftersom att det är sista träningen ska jag verkligen träna stenhårt. Fast jag ska försöka att träna i Barcelona också, ut och ta en spring unda på morgonen varje dag. Egentligen så tror jag att jag borde tänka mer på vad jag äter, som jag alltid säger. Men nu är det nog verkligen skärpning, annars kommer jag aldrig bli nöjd... Nej du det var inte meningen att inlägget skulle bli såhär utan självklart är jag super glad över att vi ska åka iväg, äntligen!

Nu måste jag packa, har inte börjat än. Vilket är mycket olikt mig..

4 dagar!

Permalink0

Nu är det snart dags. Baaarcelona!
Sitter här i soffan med Lina och Linda och det var mycket länge sen vi umgick med varandra, mycket trevligt! Vi skall försöka att hitta på massor med skoj i sommar. Imorgon skall jag till min gamla skola Vendelsömalm och hälsa på, det skall bli spännande och roligt att träffa alla gamla mates. Det var skit skoj igår må jag säga, svårt att slå faktist. Bara det att man kanske inte tänkte på konsekvenserna så mycket innan.


Nu ska jag vara lite social. Peace!

6 dagar!

Permalink0

Om en halvtimme är jag och kör pilates i högsta hugg. Det skall bli spännande och prova, vem vet det kanske är något. En dag närmare Barcelona, och dagarna svingar förbi numera. Min kära syster tar som sagt studenten när jag är borta och jag är verkligen ledsen att jag missar det...

Till top