madelue

Tiden går alldeles för fort

Permalink1
Julhelgen är över.. Det är läskigt hur fort tiden går! Om 3 dagar så är det ett nytt år. Vilket även innebär nya tag och många nya nyårslöften som man återigen försöker lyckas med, men bryter om och om igen. Kan tänka mig att det är så för många andra. Men nu jäklar är jag taggad och mitt enda och det största mål jag har, ska jag lyckas med.

Jag har fyndat en hel del under mellandagsrean, men även lämnat tillbaka grejer som det varit fel på, jätte trist! Ska försöka att lägga upp lite bilder så småningom, kanske imorgon. Kan dock inte lova det, men jag ska göra allt för att försöka ta mig tiden att lägga upp bilder på lite julklappar och nya inköp. Börjar bli en trist och grå blogg nu utan bilder... Men tro mig, jag har många bak i släpet!

25/6-2008 <3

Permalink0
Åh så fina julklappar jag har fått och vilken bra jul det har varit. Men den är ännu inte över än.. Imorgon firas den sista julen med farsanbaloo och resten. Men först.... Mellandagsrea! Oj, vad jag ska shoppa kläder. Vero Moda here I come :-D

Idag, juldagen så har jag och Jerry varit tillsammans 1½ år. I onsdags så fick jag ett par jätte balla jeansleggins med skinn på sidan utav vaderna, spetsleggins och pärlörhängen i förskottspresent (lägger upp bild sen).

Dags att sova. Ska vara först in på Vero Moda i Forum Nacka imorgon :-D I'm soooo happy!

God jul

Permalink1
Jag är som ett litet barn igen.. Det blir jag alltid på julafton. Det pirrar i hela magen och jag älskar att hela släkten samlas hos farmor på julaftons morgon. Vi äter julfrukost och letar hej-vilt efter mandeln. Sen firas det hemma hos några nära och kära, i det här fallet ska jag vara hos Jerry :-) längtar att få öppna alla paket jag har sett! Men det bästa jag vet är när folk öppnar min paket, ÄLSKAR att se hur glada de blir.

Imorgon ska det firas jul hemma hos mormor, med mamma och famlijen. På annandag ska det firas med pappsen och familjen. Full rulle, det gillar vi!

God Jul på er alla där ute.
Lägger en extra stor tanke på dessa personer som inte kan fira jul eller som sitter hemma helt ensam, utan famlij eller vänner.
Till top