madelue

Lita inte på någon...

Permalink2
Det är slut på skiten.. Idag var jag ute och gick och funderade vad fan jag ska göra med mitt liv. Vad kom jag fram till då? Absolut ingenting! Det finns ingenting att göra. Förutom att inte lita på någon. Ingen kan hålla sitt ord. Det är med "jag lovar" och "för alltid" existerar inte. För det är något som ingen kan hålla. Inte än enda jävel! Jag är trött på allt och alla små falska jävlar. Nu är det jag, ensam.. mot allt och alla. Jag ska inte lita på någon längre. Så är det..

Acceptera eller dra.. du har två möjligheter! Jag tänker dra... Hoppas vi ses på andra sidan! Ha ett bra liv, för nu är det slut. Slut "för alltid". Bli inte förvånad om jag inte längre finns där,!

jag tänker tillbaks

Permalink0

allt detta tänkande gör mig tokig. jag skulle göra vad som helst, precis vad som helst för att kunna spola tillbaka tiden och rätta till det jag gjorde fel. mitt misstag som blev ett stort steg och en stor förändring.. som jag nu får ångra. jag bara undrar hur livet hade varit nu.. jag saknar den gamla lägenheten. jag saknar skolan. jag saknar ALLT. det för mycket jag saknar. det stor tomma hålet som skulle behöva fyllas.. när jag tänker tillbaks på allting känner jag hur meningslöst allt är. att lämna dom närmaste vännerna jag någonsin haft och troligtvis kommer att ha var det svåraste jag någonsin gjort. dag ut och dag inte tänker jag på hur allt hade kunnat sett ut. jag orkar bara inte längre. ett halvår kvar är för mycket. och mer än ett halvår som redan har passerat..
fuck this shit! fuck it all.. det kommer aldrig blir bra!

:)

Permalink0

Idag kom min pappa hem med en ny innebandyklubba till mig! Tack pappsi!
Vad skulle jag göra utan dig?

Till top