madelue

En berg- och dalbana...

Livet på en pinne Permalink0
Idag har det varit en stressig dag på jobbet... Det är svårt att vara på två ställen samtidigt. Om man ändå skulle kunna klona sig själv! Blir jobb hela veckan för min del, sjukt bra! Fick dessutom hem ett glädjande brev i posten också... Jag får studiebidrag... Trots att jag inte behöver gå till skolan och inte börjat plugga än, haha! Men att jag inte börjat plugga än så har jag bara mig själv att skylla, SKA börja! Det är alltid kul med lite extra "välförtjänta" pengar :-D

Hade planerat att gå ut och promenera... Men vette tusan om jag orkar. Min kropp säger nej, samtidigt som mitt huvud säger ja. Jobbigt det där! Den som lever får se. Kanske blir en Äppelpaj istället? Mycket smarrigare ;-)

"Wanna make the world dance, Forget about the price tag."

Livet på en pinne Permalink0
"Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night..
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile!
Why is everybody so serious?!
Acting so damn mysterious,
You got your shades on your eyes.
And your heels so high
That you can't even have a good time"

Glöm igår, lev för idag....

Livet på en pinne Permalink0
Nu har jag hunnit smälta gårdagen och idag skrattar jag bara åt vad som hände... Jag floppa ur totalt, men är tillbaks på banan igen! ;-)

Har precis städat lägenheten... Dammat, dammsugit å allt som hör därtill. Sånda där måsten här i livet! Varje gång jag städar blir jag sugen på att göra om, köpa nya möbler, inredning och allt möjligt. Hade jag varit miljonär så... Det är alltid roligt att ha det fint och trivsamt!

Tänkte försöka öppna matteboken idag, för första gången... Inte bra, inte! Har prövning på kursen om cirka 2 månader och hela boken ska vara igenom pluggad. Så, kanske dags att sätta igång?! 

Till top