madelue

Det går inte.

Permalink0
Jag kan inte hålla mig. Genom att blogg avlastar jag alla problem på något sätt. I alla fall för stunden. Det känns mycket bättre. Men det känns ändå patetiskt att bara rabbla upp alla saker som hänt mig och bla bla. Jag menar vem har lust att höra alla mina bekymmer och tråkigheter? Jag ska fortsätta att blogga, men med lösenordsskydd. Jag börjar med lösenord den 1 januari 2008. Hinner du se det här så visst, då har du chansen om du vill att fortsätta läsa den. Användarnamnet kommer att vara: madde och lösenordet kommer att vara: maddemadde

Btw, jag ser inte fram emot nyårsafton... Jag känner på mig att det kommer bli hjärtekross för min del!

Just my luck

Permalink1
Jag är otrolig. Jag lägger ner allt nu. Funderar på att antingen ta bort bloggen, eller låta den vara, fast med lösenordsskydd. Får se hur det blir med det. Men det här blir förmodligen mitt sista öppna inlägg isåfall.. I alla fall för ett tag. Vet som sagt inte mycket längre. Det får bli som det blir. Det blir bara en massa missförstånd. Jag vet inte, vet ingenting. Nåja. Hej då för mig så länge, eller hej då och aldrig hej.

Sjätte sinnet.

Permalink0
Jag vill också ha ett sjätte sinne. Och då menar jag ett bra. Som jag nämt dom senaste gångerna, är jag så trött på alla falska människor. Mitt sjätte sinne skulle vara något i stilen att få bort alla dom idioterna från denna planet! Jag är så jävla less. På allt! Men känner jag mig själv kommer jag att fixa det här. Nu ska jag tänka på mig själv. Vill inte vara den som sitter på kvällarna med näsdukar i högsta grad. Och verkligen inte när det är på grund av någonting som egentligen är mitt eget fel. Dåså mitt sjätte sinne säger åt mig att göra det rätta. Efter nyårsafton ska allt vara löst, vare sig det blir med dig eller utan dig.
Jag säger adjö för den här gången!
Till top