madelue

Alla skulle behöva en vän som dig

Livet på en pinne Permalink1

Här kan vi verkligen prata om long time no see.. 1 ½ år sedan vi träffades och igår var jag så lycklig i själen. Jag var nästan snudd inpå nervös när jag skulle öppna dörren till dig, men det kändes inte som att vi hade varit ifrån varandra, allt var liksom som vanligt. Idag känner jag däremot verkligen hur mycket jag har saknat dig och kommer att fortsätta sakna dig. Alla skulle verkligen behöva en sån glädjespridare som dig kring sig 24 timmar om dygnet. Jag önskar att vi hade kunna träffats igen och igen och igen i flera dagar i rad, flera veckor och alltid. Så mycket att prata om, så lite tid. Men jag är så obeskrivligt glad för den tiden jag hann få med dig igårkväll, jag värdesätter den dyrt, det ska du veta! Finaste Alison. Nu ska jag bara se till och spara massa pengar så att jag kan åka ner till Australien och se hur du har det. 

Pass 25/100

Träning Permalink0

Trots att det blev lite vin och sent med Alison igår så tog jag mig upp på min morgonrunda. Dessutom blev det en riktig powerwalk, utan Texas och massa kiss och bajsstopp! Det är jätte mysigt att ha sällskap av Texas på promenaderna men ibland segas man ner lite av allt luktande och kissande ;-)

Annars så kom det två riktiga gamla godingar på spotify också. Wannabe och lick my back. Det är så härligt att höra gamla låtar och minnas tillbaka när dom var hits! 

The Superior Race 2014

Livet på en pinne Permalink1
 

Anmäld och klar. Den 8 Juni ska jag och Frida ta oss igenom 21 hinder på 10 km. Jag tror att mina största utmaningar blir Ice Age (hatar kyla!!), Tarzan och Dipswalk. Nu är det bara och träna, träna, träna, stenhårt! 
Till top