madelue

Varning! Mycket information!

Livet på en pinne Permalink0
Har haft en helt underbar helg än så länge.. Händelserik, som jag gillar det! 
Fredagen bjöd på massor med mys, först ett besök hos Emils föräldrar som alltid är lika trevligt och fullt med skratt, sen raka vägen hem för fredagsmys i soffan framför "Shrek - nu och föralltid". Haha, jag älskar animerade filmer :-D


Lördagar är våra "sova-hur-länge-vi-vill-dagar" och sov gjorde vi! Sen tog vi en sväng till mitt nya jobb - Statoil och tvättade bilen, så nu glänser den riktigt fint! Lördagkvällen avslutades med bowling med, Baby, Sandra, Tony, Alex och Martina. Tyvärr tror jag att jag förlorade, men det var ingen ovanligt när det kommer till bowling...! Men det är sjukt roligt ändå, tur att man inte är någon dålig förlorare då! 


Nu ska jag gå ut och röra på mig, powerwalk eller jogga? - Det är frågan!

Fredagsmys!

Livet på en pinne Permalink0

Såhär mysigt har jag nu!

Redan fredag... igen!

Livet på en pinne Permalink0
Det är verkligen något sjukt hur fort tiden går.. Har knappt hunnit med det jag skulle den här veckan, man hinner ju knappt blinka innan det är dags att gå och lägga sig igen! Men jag klagar absolut inte på att det är fredag, det är så skönt att veta att man kan sova hur länge man vill imorgon, tillsammans med mitt hjärta!

Det har blivit en hel del jobb den här veckan, måndag - statoil, tisdag - ledig, onsdag - statoil, torsdag - dansutskolan och idag statoil 10-14, sen dansutskolan 14-16... Hard work work!

I helgen blir det bara massa mys och kanske ett krog besök. Vi får se hur det blir helt enkelt. Nu måste jag fixa till mig lite inför jobb. Ha en toppen fredag! :-)
Till top