madelue

Sol och bad

Permalink2
Hela dagarna langa. Det ar sa sjukt, idag har jag legat i skuggan hela dagen och har brant mig jatte mycket i ansiktet. Usch usch! Nu ar klockan snart fem och ska upp pa rummet och gora mig i ordnign for att ga ut och ata middag.
Saknar er alla dar hemma!

Framme i Thailand

Permalink2
Flygresan gick jatte bra. Vi var framme runt halv tolv Thailandsktid typ 4 pa morgonen i Sverige, varmt ar bara fornamnet! Hotellet ar jatte gulligt, inte sa jatte stort. Det ar dock skont, da blir man mer som en familj, haha! Klockan ar halv tio pa kvallen nu och jag ar jatte trott, eftersom att vi flog pa natten och sov inte sa jatte mycket. Ska upp och lagga mig snart. Sov nastan hela bussresan fran flyget till hotellet. Massa snalla och trevliga folk.
Imorgon blir det till att packa vaskan och dra ner till stranden och steka!

Nu åker jag till Thailand!

Permalink3
Om cirka en timme sitter jag i bilen påväg ut till arlanda. 19.25 avgår planet och då är jag påväg till underbara thailand. Är väldigt rädd att jag kommer glömma någonting hemma, men det tror jag nog inte. Just nu känner jag mig inte så speciellt flygrädd, men det kommer nog när jag väl sitter inne på planet. Men hoppas verkligen inte det. Får se om jag får chansen att blogga någonting i Thailand. Om inte så hörs vi om två veckor!! Önska mig lycka till. Ha det så bra hemma i kalla sverige ;-)

image26
Till top