madelue

Babyshower

Livet på en pinne Permalink1
I fredags så var jag hos Mathilda på babyshower. Det var en himla överraskning för henne, hon visste ju så klart ingenting och blev väldigt överraskad. Kvällen bjöd på god mat, fika, presenter och andra trevligheter. Ska bli så spännande när det väl är dags för den lille att komma ut och då få reda på vem som var närmst med gissning av datum, vikt och längd! Man blir ju lite små sugen själv :-) hon var så fin med sin lilla bebismage! 

Pass 26&27/100

Träning Permalink0
Pass 26 och 27 blev två härliga promenader. Den ena tog jag direkt efter multibanan med Sandra och världens sötaste Theo. Finns det någon sötare unge? Nej, skulle inte tro det va... Blev i alla fall en lång och härlig promenad i Nykvarn. Den andra promenaden var igår tillsammans med Emil och lille Texas. Super skönt väder måste jag säga. Detta får gärna hålla i sig ett bra tag till :-)

Pass 25/100

Träning Permalink0
Vad är bättre än att starta sin lördag nere i gropen och multibanan? 
Lördagens bana var något annorlundare än vanligt. Vi skulle hålla på med allt som står på tavlan 21 minuter. Jag hann med allt förutom den sista backen i "alla backar". Men den körde jag sen, så inget fusk här inte!

Vi avslutade det hela med en cash-out och den här gången var det 7 minuter burpees. Tro det eller ej, men jag köttade på och hann hela 79 stycken. Galet nöjd. Känns skönt att jag märker sådan enorm skillnad på min kondition nu. Märktes att jag förbättras när jag så lätt kunde skutta upp för sista repbacken utan att känna mig utmattad! Äntligen. 

Till top