madelue

#utbildning

Livet på en pinne Permalink0

Oj, det har varit full rulle dom här dagarna.. Är helt slut i huvudet på kvällarna! Men vad roligt det är. Jag har hamnat j en fantastiskt bra och trevlig grupp och lärt känna massa nytt folk. Känns tråkigt nu att det är sista dagen tillsammans med alla imorgon.. Känner på mig att de kan bli jobbigt att behöva säga hej då till vissa.. Men vem vet, kanske får åka ut och resa och hälsa på varandra istället! Jaja, en givande kurs som gett mig en mer teoretisk uppfattning om bokföring och periodbokslut. Jag kan dock väldigt mycket mer än vad jag tror har jag märkt :-) nu ska jag ladda inför morgondagen med lite skönhetssömn, för imorgon väntar ett praktikfall att lösa med gruppen! 

#Kanon

Livet på en pinne Permalink0
Vad händer med mina dagar? Det känns inte som att jag hinner med riktigt allt jag skulle vilja... 

Jag har i alla fall haft en kanon helg.. Blev däremot ingen bio i fredags då alla platser till Hunger games tog slut, så  vi bestämde oss för att hyra en film och sitta hemma och mysa och tjattra med varandra istället. Det blir ju så när vi inte hinner ses så ofta, munnarna går i ett. Lördagmorgon var det bara och stiga upp när klockan ringde, trycka i sig lite gröt och åka ner till multibanan. Det var en riktig Madde-bana i lördags och jag kände verkligen då hur mycket bättre jag har blivit när det kommer till styrkan och konditionen, fick ett riktigt hallelulja-moment på banan. Sen var det bara och svida om från löpardojorna till partypjucksen och slå klackarna i taket med mina vapendragare, Petra och Ella. Vi spårade ur ganska rejält hemma hos mig innan vi bestämde oss för att dra ut och spåra, vi hamnade på Berget och det var första gången vi var där. Men absolut inte sista tror jag, ett bra ställe, för att vara i Södertälje så att säga ;-) 

Söndagen spenderades med min kära syster, hon kom över med en påse mat och vi gjorde i ordning världens smarrigaste brunch. En himla bra medicin mot bakfyllan!

Här kommer lite bilder från helgen. 

#trött

Livet på en pinne Permalink0
Ligger i soffan och är trött som en jag vet inte vad.. Bäst att ta en powernap nu medan jag kan. Väntar på att få möta upp Sickan och gå på bio :-) myyys. Vi ska se nya hunger games om det finns platser på den annars får vi tänka om! Ha nu en bra fredagskväll allihopa. 
Till top