madelue

Dags att bli plugghäst igen!

Permalink1

Här sitter jag.. Har fortfarande inte kommit till skott och börjar plugga, men man blir rätt seg när man går i skolan till klockan 17. Ska dock inte skylla på det, utan nu skyller jag endast på mig själv som skjuter upp allting till sista dagen. Men vet ni vad, nu är det ändring på det! Jag ska bli lika duktig som jag var förut, innan allt hände med mig.

Den här veckan har jag som mål att -
vara klar med alla loggar
vara klar med geografi hemtentan
vara klar med engelskan
fixa spanska provet
och vara klar med redigeringen av samhälle b uppsatsen.

Skulle gissa att allt det här tar max 2 dagar om jag sitter konstant i kanske 3-4 timmar utan att göra massa annat roligt som hindrar än på internet. Jag ska greja det här och när jag väl har bestämt mig, då jäklar!

Kämpa in i det sista nu

Permalink0

Så underbart allt är just nu.. En hel hög med plugg som väntas att bli gjorda, hade jag inte varit så förbannat lat förra veckan så hade inte den högen legat där nu. Så har bara mig själv att skylla!

Försöker att inte skriva någonting olämpligt för allmänheten men det är riktigt svårt. Men det vore ju synd om jag skulle råka visa all min ilska och besvikenhet. För en sak ska ni veta, stark är bara förnamnet. You can´t bring me down, bitch! Hihi..

Tillbaks till högen nu då. Snart jullov, peppa peppa!

Ångrar mig redan... Hjälp!

Permalink0
Jag börjar ångra mig något enormt att jag tog vaccinet... Hade hellre tagit sjukdomen än att må såhär konstigt. Förresten så tror jag redan att jag har haft svininfluensan ändå. Hjälp. Nu har jag ingen återvändå. Någonting kommer att hända med alla som har vaccinerat sig. I alla fall om man tänker långsiktigt. Om 20 år kanske alla som tog vaccinet är cpskadade eller har cancer. Ååh vad jag ångrar mig. Läs bara det här(källa):

"De dokumenterade långtidseffekterna av vaccin inkluderar kroniska immunologiska och neurologiska sjukdomar som autism, hyperaktivitet, ADD, dyslexi, allergier, cancer och andra tillstånd vilka knappast existerade för 30 år sedan, innan massvaccinationsprogrammens tidevarv. Vaccin-komponenter innehåller kända cancerframkallande ämnen som thimersol, aluminiumphosphat, formaldehyd, etc."

Jisses...
Till top