madelue

Bättre sent än aldrig

Livet på en pinne Permalink0
I måndags kom Adam och Sophie äntligen hem... Som jag har längtat!
Jag följde med till Arlanda och hämtade hem dom. Det blev en liten överraskning för dom båda med tanke på att jag inte nämt att jag skulle vara där :-) Mindre kul var det dock när dom kom ut och var bruna som bajskorvar.. Då ville i alla fall inte jag stå bredvid någon utav dom..

Njuter av solen i väntan på bajskorvarna...

..och där kom bajskorvarna ut!

Inte okej att vara sådär bruna... Men skönt att ni är hemma, äntligen!

Dagens Madelue

Outfits Permalink0


Dagen till ära så har jag på mig min nya t-shirt från Vero Moda och så favoritbyxorna highwaist också från Vero Moda.

Typiskt!

Livet på en pinne Permalink0
Har haft fullrulle i helgen.. Jobbat lördag och söndag. Samtidgit har mina småsyskonen varit här från i lördags till idag. Världens bästa Emil har varit så snäll och "barnvaktat" när jag har jobbat. Men så fort jag slutade jobba båda dagarna så har vi haft fullt upp med bus och skratt.. Lilla Wiggo har ju varit här också, fullt hus med andra ord. Tur att jag gillar när det händer grejer hela tiden! 

Det var dock inte lika roligt nu i morse, när vi skulle gå ner till stationen och ta tåget till Rönninge.. 10.29 skulle tåget gå, men när vi väl var där nere och ser att det står 12.59 på perrongen finns det inte så mycket mer vi kan göra än att traska tillbaka hemåt.... Det är kul att bo i Gnesta ibland....

Nu väntar vi på att Suzanne ska komma och hämta oss. Det är tur att vi har så snälla människor omkring oss som ställer upp bara sådär! :-)
Till top