madelue

Mitt huvud är någon helt annanstans idag

Livet på en pinne Permalink0

Alltså jag kommer fasiken få ett nervsammanbrott snart tror jag... Tuggar tuggummi i hundraåttio och kan inte sitta still på kontorsstolen. Vågar inte ens hålla på med alla fakturor och verifikationer, kommer säkert göra något fel när jag är så här uppspelt. Är så uppspelt, nervös, orolig, ja allt! Vi flyttar om 4 dagar och vi är bortresta i helgen. Har inte packat klart allt... Och åååååh,gaaaah jag blir gaaaaaleen.

Vinkade av Emil imorse... Han ska upp till Sälen med hockeylaget. Vet ju att det inte kommer bli någon skidåkning i alla fall. Emil tog inte ens med sig sin snowboard, haha alltså är det bara supa supa supa! Men jag ä' int' bitter för dä', för imorgon åker jag och Sophie till Göteborg och ska ha en stört rolig helg. Är nog lite nervös för den resan också, man tänker som vanligt, har jag allt med mig, pengar? mobil? laddare? legitamation? tågbiljetter?

Nää nu måste jag sluta, måste försöka samla ihop mig lite grann i alla fall.... hjälp!

Förvandlingen

Livet på en pinne Permalink1

Före

Under

Efter

Imorgon är det fredag, mhmmhmmhmhmhhhm

Livet på en pinne Permalink1
Jag bara vet att du älskar rubriken, Veronica! ;-)
Det är ju fredag imorgon ja. Fast för mig är det fredag idag, för imorgon är jag ledig. Vilket jag kommer vara varje fredag nu framöver. Det är helt obeskrivligt underbart!

Idag efter jobbet ska jag direkt till Sophie och ta en "snabb"fika i solen. För sen ska jag hem och äta med baby och träna på det. På tal om träning så är det riktigt skönt att ha kommit igång med det igen.. Har tränat minst 4 dagar i veckan i ett bra tag nu. I alla fall sen januari, och med min huvudräkning blir det 3 månader. Hehe sjukt bra huvudräkning, i know! Måste bara bli ännu bättre på att tänka på vad jag stoppar i mig. Har blivit bra på det måste jag säga, men jag vet att jag kan ännu bättre. Alltså jag siktar på att bli bäst på att tänka på att inte äta massa skit.

Nu måste jag återgå till mina leverantörs fakturor och kontera dessa!
Till top