madelue

Long time, no see!

Livet på en pinne Permalink0

Vill bara meddela er att jag lever!
Det är hårt utan en egen dator.. Går liksom inte att spendera lika mycket tid vid bloggen och dyl då. Vilket jag tycker har varit jätte skönt. Jag borde kanske inte köpa en ny?... Haha, jo jag måste ha en egen dator. Men kommer nog inte spendera lika mycket tid vid den som jag gjorde förut. Har märkt att man hinner med så mycket andra nödvändigare saker ;-)

Vill ni veta hur länge jag var arbetslös? I hela 3 dagar... har fått jobb på Willys i Tumba och jag stortrivs redan efter 2 dagar där!

Tar studenten om cirka 2 månader.... alltså kan ni förstå? 2 månader, det är ingenting! Shit pommes, måste nog lägga i femmans växel. Det är stört mycket i skolan!

Studiedag

Livet på en pinne Permalink0
Jag måste bara skryta lite mer... jag är bara sååå duktig! Har varit ute på 1 timmes powerwalk med Denise nu på morgonen innan frukost. Det var hur skönt som helst, riktigt varmt ute också! Nu har jag precis avslutat frukosten och ska ut och röra på mig igen, hunden måste ut. Passa på och vara ute nu när det är skönt väder liksom :-)

Skrev klart debattartikeln igår också och så idag ska jag göra ett argumenterande tal av den.

Just nu; Glad tjej!

duktigtjej.com

Livet på en pinne Permalink0
Ojojoj.. ni anar inte hur duktig jag har varit och fortfarande är!

Har varit på min första naturkunskapB lektion på hmm, en månad kanske(?)... har skrivit klart mitt arbete om stress, varit hos tandläkaren, gymmat, powerwalk med Denise och snart skrivit klart min debattartikel!

Nu väntas bara en härligt dusch och sen ska jag åka och hämta ut min förhoppningvis studentklänning. Håll alla tummar och tår nu på att den kommer sitta som en smäck :-D
Till top