madelue

Torsdag

Permalink2
Mars är en månad då verkligen dom allra flesta fyller år. Jag hoppas att alla mars barn har haft bra födelsedagar och förlåt om jag inte sagt grattis till alla!

Förlåt, jag har varit dålig på att uppdatera men jag ska försöka bli lite bättre. Promise...

Inatt sov jag hos söta Josefin och vi skulle plugga. Vilket vi gjorde denna gång också, super duktiga var vi! Vi var inte direkt lika duktiga på att plugga i sälen, haha! Och jag saknar sälen.. Tittade på alla bilder för hundrasjätteelfte gången, shit vad jag saknar alla goa skåningar. Några av dom skulle ha kommit upp i helgen, men det blev dessvärre ändrade planer. Så någon gång snart åker vi nog ner och hälsar på dom. Nu har jag inte mycket att göra så hänger nog framför burken ett tag, tills jag ikväll ska ut och träffa Ems.

Imorgon blir det gymmet!

Operation "Skärpning nu!"

Permalink2
Jajamen, hör bara på namnet. Nu är det inte långt kvar till sommaren och det känns inte som att jag kommer någon vart med min träning och nedgång, isället går det mer utför (iallafall just nu). Så nu är det verkligen skärpning. En rejäl skärpning. Rikigt rejäl. Var redan ute och promenrade idag i en timme. Hurra för mig!
(Start 26 Mars)Min lista ser då ut såhär:
Om sötsug uppstår drick ett glas vatten
Åt inte för fort, och inte för mycket.
Små ät INTE!
Frukt/nötter till mellanmål.
Inget och då menar jag INGET godis, chips eller onyttigheter (isället frukt eller nötter)
Ut och promenera minst 30 min om dagen.
Försöka träna minst varannan dag!


Men även tusen hurra till min pappa som fyller 42 år idag. Grattis till världens bästa pappirall!

Tillbaka till verkligheten

Permalink4
Oj oj oj.. Jag har mycket att ta igen. Jag längtar verkligen inte tills på måndag. Helvetet drar igång, och jag har sjuttielva tusen saker jag måste göra. Proven drar igång redan då, först matte prov sedan direkt över till ett genetik prov. Senare samma vecka kommer jag förmodligen att ha muntliga nationella prov i svenska och engelska, och så har vi engelska prov och jag får självklart inte glömma provmatlagningen och bostadsarbetet.. Men vafan, nu ska jag lämna dom tankarna för ett tag.. Det är ju trotts allt ett underbart lov!

Jag vill tillbaka till sälen nu....
Till top