madelue

It's Friday bitches

Livet på en pinne Permalink0

Det var tänkt att vi skulle bli några fler tjejer hos mig idag, men många sjukdomar och hinder har dykt upp. Så det blir bara jag Petra och Daniella! Vilket kan sluta i kaos, haha. Vi börjar med lite Tacos och alkohol här hemma, sen får vi se ifall vi drar ut här i Södertälje eller rör oss till storstaden. Men det råder ingen tvekan om att hur vi än gör så kommer de bli galet!

Har varit uppe sen klockan 6 imorse, på min lediga dag och grejer.. Har städar och tvättat hela dagen också. Så funderar på om jag ska ta en liten powernap innan brudarna dyker upp!

Seeeeee u

TGIT

Livet på en pinne Permalink0

Precis som rubriken säger, Thank God It's Thursday!

Den här veckan har gått så segt men ändå snabbt. Så det ska bli riktigt skönt med helg. Förutom att jag jobbar på lördag. Men det överlever jag, för ju snabbare det blir söndag, desto gladare blir jag!

Imorgon är min dag fullspäckad, ska börja med att vara i Gnesta tidigt på morgonen. Vidare hem efter det, möta upp Alison och ta igen massa förlorad tid! Sen mot kvällen kommer alla fina tjejer hem till mig på lite middag och alkohol. Lördag, först jobb. Kvällen avslutas i Gnesta med en liten kräftskiva. Och så kommer vi till söndag. Den dagen jag längtar allra mest till!

 

Så här är jag klädd idag.. Äntligen har min väst kommit, love it!

Grannpatrullen

Livet på en pinne Permalink0
Igår var jag och mitt hjärta på bio. Vi såg Grannpatrullen. Haha. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Inte vad vi hade förväntat oss i alla fall. Hade tänkt att de skulle vara mer som en komedi, men rätt som det var så blir det en alien-film. Den går att se på, men helt klart inte värt att betala för. Så funderar ni på att se den, ladda hellre ner den! ;-)

 
Till top