madelue

Ledig lite för ofta tror jag

Permalink0
Det har blivit lite pluggande idag med goda vänner. Så nu känner man sig på uppe på spåret igen vad gäller skolfronten. Lika bra att plugga på måndag också för då har vi studiedag. Känns som att vi är lediga hela tiden.

Måste börja packa ihop mig och röra mig mot tåget. Ska ju nämligen jobba idag också, från 17.00-21.00. Konstig tid tycker jag, men men.

Vi hörs när jag kommer hem.

Min dag har börjat underbart

Permalink2

Det var inte lika kallt ute som det var igår. Kan iförsig bero på att jag var ute en timme tidigare igår och hade mer kläder på mig idag. Rätt så logiskt, haha!

Jag har i alla fall varit ute på stavgångs-powerwalk i hela 50 minuter. Hur skönt och underbart som helst. Älskar alla dessa höstfärger, speciellt när solen lyser och himmelen är blå. Nu längtar jag bara tills snön kommer. Tänk er en klarblå himmel med solen som lyser upp snön och det är sådär härligt friskt i luften. Gud så underbart!Klockan har precis slagit 9, så jag tänkte gå och göra mig någon god frukost med en kopp té, plocka ihop i mitt rum och sen duscha. Resten av dagen består utav massvis med läxor och plugg.

Ha en underbar dag!
Puss 

Ledig imorgon... Igen!

Permalink0
Är ledig imorgon igen.. Inte bra. Vi kommer att få ett riktigt helvete nästa termin och inte vara ledig en endaste onsdag. Men min ledighet imorgon ska firas med en extra lång stavpromenad i morgonbitti. Kan ju också ta en timmes sovmorgon, alltså gå upp åtta istället för sju. Skönt skönt. Sen ska hela dagen bestå utav massvis med plugg och avslutas med jobb. Inte lika roligt kanske, men pengar är pengar.

Det var någon som kommenterade ett inlägg om att jag skulle skriva mer om detox och jag tänkte ta upp det lite kortfattat imorgon om jag har tid. Så idag blir det inget detox-snack. Men är du väldigt nyfiken kan du besöka min systers blogg och gå in på kategorin "detox" och lära dig en hel del minsann.

Nu måste jag borsta tänderna och viceversa. Ska ligga i sängen innan elva. Somnade tidigt igår så varför inte göra det idag också. Super härligt att sova ju ;-)
Till top