madelue

Stand up

Livet på en pinne Permalink0
Det blev som väntat en riktigt lyckad kväll igår. Maten var god, sällskapet var kanon och stand up komikerna var på topp. Ena killen lyckades till och med skämta med mig, han frågade om det var någon som hade något husdjur och självklart räckte jag upp handen ;-) så även lilla Texas fick vara ett utav kvällens ämnen. 

Ikväll är det födelsedagsfest/avskedsfest för Denise och imorgon är det födelsedagsfest nr 2 för Veronica. Detta blir alltså allt annat än en lugn helg och då jag ska jobba på söndag också. Det är bara och bita ihop och kämpa! 

Sötaste hunden som finns! Bild: Belinda Israelsson

Ikväll firar vi 10 år

Livet på en pinne Permalink0
Kamrerkonsult i Södertälje AB fyller idag 10 år. Jag har dock bara varit med 2 år utav dessa år, men det ska blir väldigt roligt att få vara med och "fira" det. Middag och stand up på Norra Brunn ikväll med alla våra kunder. Jag tror på en riktigt rolig och trevlig kväll! 
 
 
Follow my blog with Bloglovin

You gotta work for it

Livet på en pinne Permalink1
Jag kämpar vidare. Gymmet ska få sig en omgång utav mig direkt efter jobbet. Körde en test-runda på gymmet i söndags och det gick bra, har haft träningsvärk enda till nu och den sitter fortfarande kvar lite. Äntligen känner jag mig fit for fight igen! 
Till top