madelue

12 av 54

Livet på en pinne Permalink0
Jahaja.. Bara 42 dagar kvar utan godis nu då.
Visst har jag fått i mig detta socker på annat sätt, genom typ bullar, kakor och glass. Men nu blir det även ändring på det från och med måndag. För då är det 1 september och fitnessfighten som gäller. Lustigt att 1:a var en måndag också. Måndagar brukar ju oftast vara den dag som många så att säga börjar sitt "nya liv". Jag är förväntansfull och så taggad på att gå all in. All in för att vinna, så klart :-D 

Behöver naturligtvis allt stöd jag kan få utav mina nära och kära. Den där lilla extra puschen när det kan bli lite jobbigt. Heja mig! 


Hallonvatten och träningsvärk

Träning Permalink0
Dagarna susar förbi i vanlig ordning. Det är redan torsdag och snart helg. Måndag och fredag varje dag känns det som. 
 
Igår hade jag en riktig comeback på gymmet. Kan inte ens minnas sist jag var där, i början på juli kanske.. Haha, det är nästan 2 månader sen. Jaja, bättre sent än aldrig liksom. Fick i vilket fall som helst till ett sjukt bra ben/rump pass. Det känns idag vill jag lova. Med tanke på min extremt långa viloperiod så är inte mina muskler så vana längre, därför kom det som en chock för benen. Jag ger det 1-2 gånger till sen borde inte träningsvärken vara lika rejäl längre. Musklerna finns ju där och de vänjer sig ju som sagt igen sen :-)

Passet blev följande:
3 min snabb uppvärmning - roddmaskin.
Benböj
Sumo-benböj
Utfallssteg med hantlar
Hip abduction
Hip adduction
Ida Wargs-buttkiller
2,5 min planka
Sidoplanka 1 min per sida
 
När jag kom hem gjorde jag en stor karaff med vatten och is-hallon. Min egna hemmagjorda Loka likes crusch fast utan kolsyra. Super smarrigt!

My Own Inspo

Livet på en pinne, Träning Permalink0
Nu tänkte jag vara min egna motivation. Blir så frustrerad när jag ser tillbaka på bilderna då jag var som mest i toppform. Hur kunde jag inte vara nöjd då? Hur kunde jag vilja ha mer så att jag bara förstörde det mer? 

Jag ska ta nya tag nu och jag ska sträva efter att vara tillbaka i den kroppen. Kroppen som jag äntligen kunde känna mig stolt över och må bra i. Det gör jag verkligen inte nu. Känner mig klumpig och uppblåst... 

Från och med nu är det andra bullar som gäller. Först och främst är det fitnessfighten som startar den 1/9. Sedan har jag lite egna planer på att ta min träning och hälsa till en lite vassare nivå. Så att nu jääääävlar! 

Till top