madelue

Questiontime

Livet på en pinne Permalink5
Jag har så många nya läsare som har hittat hit, vilket är super kul. Därför så tänkte jag ge mig på det här med frågestund igen. Jag är ju nyfiken på er, så jag tänkte att ni nya läsare kanske är nyfikna på mig och undrar över någonting. Så passa på och ställ frågor här i kommentersfältet! Ingen blir gladare än jag :-)

Ingen fråga är för dum för att ställas..

Morgonstund..

Livet på en pinne, Träning Permalink0
..har guld i mund.

Har varit uppe varje morgon den här veckan, måndag, tisdag och onsdag (imorse). Måste bara säga att jag älskar det. Mår så himla bra utav att komma ut en sväng. Det bästa av allt är att det är så lugnt, någon enstaka människa som är ute och det är ingen som helst stress. Underbart. 

Pass 96/100

Träning Permalink0
Tisdag = multibanan. 
Jag var så himla nära på att stanna hemma igår. Var verkligen ap trött när jag kom hem från jobbet. Men... Det var bara och rycka sig själv hårt i örat, dricka en OnePower och hasa sig ner till skogen. Ångrar det så klart inte, det gör man ju aldrig. Hade däremot ångrat mig och haft grov ångest om jag hade stannat hemma. En fet klapp på axeln är jag värd efter att ha köttat igenom 3 varv av banan. 3 bra varv dessutom. Det gick nämligen hur bra som helst trots min trötthet. Det tackar jag OnePower för! 

Till top