madelue

alfabetet

Permalink0

fy satan, den här dagen har inte varit rolig.. vaknade upp runt tio och vääääärldens huvudvärk började komma fram, om vi säger såhär jag visste inte vad jag hette, hur gammal jag var och vill bara lägga mig ner och dö. det gjorde förbannat ont och nu har det mesta försvunnit, har inte kunnat göra någonting så den här dagen har gått åt pipan..

hm va ska man säga om gröna lund igår då, BLÄ! det räcker nog, jag HATAR gröna lund.. det är så jävla tråkigt!

imorgon börjar skolan igen, fast vi ska ha friidrott vilket är rätt roligt.. sen är det bara kämpa sig igenom veckan och veckorna igen.. nu uppskattar man ledigheten mer än vad man gjorde under sommarlovet, el

uppehåll

Permalink0
det var ett tag sen jag skrev nu men iväg till göteborg kom jag aldrig, josefin blev sjuk.. som vanligt min vanliga tur, men resan är ombokad det blir isället första helgen i oktober som jag åker ner till göteborg och josefin kommer upp till stockholm den 21-23 september och ska hjälpa till mig på min syster 18års fest.. riktigt skoj!

nu är skolan igång igen, det har redan gått en vecka.. faktist skönt att ha rutinerna igen och bli människa. och roligt att träffa alla skolbarn haha!
hmm, ingenting speciellt har väl hänt sådär, vad jag kan minnas iallafall.. jaja snart ska jag inte till gröna lund, det blir min första vistelse iår, jag tycker att gröna lund är sååå tråkigt, blä!

jag längtar till vintern, faktist väldigt mycket! då får man ta fram sin tjocka jacka och alla tjockiskläder, mys med varm chocklad och värmeljus. snöbollskrig och pulkaåkning haha.. i just love IT!

hej och hå

Permalink0
så var det detta urusla väder igen.. regn och rusk, lika deprimerande varje gång! och jag ska ut i vädret med hunden, jippie!
sånt är livet, och livet är sånt.. idag har jag inget planerat, får väl se vart dagen bär mig.

imorgon ska jag iallafall åka tillbaka till rönninge med hunden. kanske ska ha filmkväll med ett par kompisar och på fredag ska jag vara hemma och mysa med farmor! kanske till och med får hennes stuvade makaroner om jag har tur :)
Till top