madelue

Jag har haft en trevlig helg

Permalink0
Kräftskivan i Överenhörna (inte yttre) var väldigt lyckad, trots att de allra flesta var 25+ så kändes det inte som att man var den minsta där. Vissa var ju värre än mina kompisar på att festa, haha! Men det var bara roligt. Igår var jag på bio och såg Sommaren Med Göran med världens bästa syster och Jonas, det var ett perfekt avslut på veckan kan jag säga.

Ny vecka i skolan och vi har redan en hel del att göra nu. Så det är lika bra att sätta igång i god tid, redan imorgon har vi spanskaprov eller det är lite mer som en ett repetionsprov, men jag försöker förbereda mig så gott jag kan. För ikväll klockan 20 ska jag iväg och träna aerobics, det var år och dagar sedan jag gjorde det. När jag var liten gick jag på aerobics som "sport" ett tag. Så det är upp till bevis om jag har några kunskaper kvar!

Nä men nu är det verkligen time att börja plugga.
Puss

En stressig vecka

Permalink0
Det har varit en rätt stressig vecka med tanke på att jag både har gått i skolan och sen åkt direkt till jobbet, där det har varit en hel del att göra hela tiden dessutom. Men jag slipper jobba idag och imorgon eftersom att jag och Jerry ska ut till yttre enhörna(?) på kräftskiva. Skönt det, men på samma gång skulle jag behöva jobba ihop de där pengarna.

Imorse var jag ute på en powerwalk, så jädrans skönt! Jag känner verkligen hur bra jag mår utav det efteråt och hur mycket det behövs. Jag längtar tills vi ska detoxa, det behövs ännu mer just nu.. Jaja, nu måste jag studsa in i dushen för om en och en halv timme så måste vi åka.

Ha en bra dag!

Någon utav dessa kommer det att bli :-)

Permalink3

Till top