madelue

Onsdag

Permalink1

Jag trodde faktist att det var tisdag idag. Konstigt nog, låg jag en dag efter. Skumt... Men jag skulle i och för sig behöva den där extra dagen. Har so-prov imorgon och jag kan inte medge att jag pluggat så speciellt mycket. Får skylla mig själv. Nu måste jag verkligen plugga.
Jag förstår mig inte på dig...

Feels like ooh... Shit!

Permalink0
Jag hatar att vara mittemellan allting. Det gäller precis allt. Det slits och det dras i mig. Från ena hållet till andra hållet hela tiden. Kan ingen vara nöjd någon gång? Jag är inte mer än en människa. Jag vill inte hamna i mellan någonting. Nu ska jag sova bort min irritation.. God natt!

Gnällspik

Permalink0
Ärligt talat, livet är överskattat. Det måste hända någonting snart. Är så fruktansvärt trött på livet. Det är skola, skola, skola... Plugga, plugga plugga. Göra det hit och göra det dit. Seriöst? Livet ska väl ändå vara roligt? Jag kan dock inte medge att skolan är så speciellt rolig. Jag vill ha en stor förändring, genast! Vad som helst kan få hända. Vad som helst. Ååååh! Nu ska jag gå och duscha sen föööörsöka pluuga, as always!

Saknar min mobil....
Till top