madelue

Exakt så.

Livet på en pinne Permalink0
Jag tänker inte känna mig obekväm i mig själv längre. Nu j*vlar är det andra bullar som gäller och nu är jag dessutom snart helt frisk (peppar, peppar!). 

Till sommaren 2015 ska jag leva i den kropp jag alltid velat och må bra i mig själv. Struntar i vad alla andra säger nu. Hård träning och sunt förnuft! 

Fit for fight. 

Mörkare tider

Livet på en pinne Permalink0
Det är nu det börjar. Dessa mörka dagar då man längtar till de allra varmaste och ljusaste dagarna. Idag är en sån dag för mig. Skulle göra precis vad som helst för att få uppleva den här resan igen. Turkiet, Side sommaren 2013. En magisk resa. Är liksom redan ap-trött på mörka morgnar och mörka kvällar. Vart är solen? Ge mig enerig. 

Nästa sommar är jag jätte sugen på att åka till Grekland. Om det blir bara jag och Emil eller fler det återstår att se. Om vi ens kommer iväg. Huset kommer ju prioriteras i första hand och finns det pengar över så finns det. Man bajsar ju inte 1000-lappar direkt. Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vi kommer åka någonstans, annars vet jag inte vad jag gör. Utomlands är ett måste för att orka med mörka, kalla och ruggiga Sverige! 

Tillsammans mot cancer

Livet på en pinne Permalink0
Jag grät som ett litet barn. Genom hela programmet. Det är hemskt. Det är ofattbart. Hatar den där förbannade cancern och jag hoppas verkligen att forskningen går ännu fortare framåt. Att man hittar något som kan övervinna precis ALLA typer av cancer. Därför är jag med och bidrar. Tveka inte ens, gör det ni också!

Jag har en stor förebild när det gäller och vara stark och besegra cancern. Det är min frisör och uppfödare till vår Texas. Om jag någon gång i livet skulle drabbas, så vet jag vem jag kommer se upp till. Precis som jag skrev i sms:et till henne igår, så skulle jag aldrig kunna tänka mig att hon var sjuk om jag inte visste om det. Så otroligt vacker och så pigg som hon har verkat vara.. Vilken kämpe! Finner som sagt inga ord. 

En sak är i alla fall säker... Fuck cancer!

Till top