madelue

Through the left and to the right, everybody hit the rhythm.

Permalink0

Nu har jag nästan gjort allt jag ska, jag har duschat, fönat håret och fixat paljetter. Nu återstår det bara att packa en liten väska med nödvändiga saker. Jag ska locka mitt hår med trippeltången idag och så ska jag försöka få någon att ta en bild på min outfit. Sen får ni se hur håret blev med trippeltången också. Om cirka 30 minter ska jag gå ner till konsum, möta My och handla det jag behöver. (Tittade mig nyss i spegeln och såg hur lång min lugg har blivit, måste nog klippa den snart, ändå var det bara en vecka sedan jag klippte mig..)

Jag ska se till att massa foton tas, så att jag kan lägga upp några här. Det blir tacos till middag och dans till efterrätt! Nej nu är det dags att packa ihop mina saker och tänka på att gå snart. Jag skriver antaglien imorgon igen. Ha en bra lördagskväll allihopa, för det kommer jag att ha!

Puss
Madeleine

Det börjar närma sig...

Permalink0
Jag är glad idag. Jag känner att jag har vaknat på helt rätt sida, nu lyssnar jag på musik, städar och till sist men inte minst så sjunger jag med i låtarna. Kan det bli bättre? Ja, det är klart det kan. För ikväll kommer det bli så satans roligt. Jag ska snart hoppa in i duschen, föna håret, packa ihop de kläderna jag ska ha på mig, smink, locktång och så vidare... Sen ska jag bege mig till konsum och köpa avokado, creme fraiche, citron och vitlök, för att jag står ju för guacamolen ikväll. Måste se om jag hittar lite paljetter också. Herregud, vad jag längtar. Det känns att jag inte har träffat alla på länge, och då menar jag lääääänge. Fast får bli lite ändring på det nu. Nu ska jag fortsätta städa så att tiden går fortare. Skriver sen.


Puss
Madeleine

God natt!

Permalink0
Det är dags att blunda och besöka drömmarnas land för en stund. Får se om jag kommer orka upp och träna imorgon, eller framförallt hinner, för jag lovade pappsen att städa lite hemma. Vi får se, vi får se. Men sov gott allesammans.

Puss
Madeleine
Till top