madelue

Valborg = Våren är här!

Permalink2
Igår var jag som sagt på utbildning, och det gick galant! Utbildningen höll på i cirka två timmar och direkt efter det fick jag och alla andra som var med sätta igång och arbeta. Jag måste säga att det gick SKIT bra för mig! Fick iväg 6 stycken brickor, när man vanligtvist inte brukar få iväg någon alls för första gången.. Så nu har jag ett jobb som telefonförsäljare tills vidare. Så bli inte förvånad om jag ringer och försöker få iväg en gratis polisnyckelbricka till er ;-)

Idag är det valborg och jag har faktist ingen som helst aning om vad jag ska göra. Om ett litet tag ska jag gå och möta Malin och prata lite. Sen ska jag fixa den sista tvätten och börja packa och göra mig ordning för vad jag nu ska göra ikväll. Jag hoppas att ni alla får en mysig valborg!

Puss, M

Arbetsintervju och utbildning

Permalink0
Förlåt för en hemskt dålig uppdatering, men jag har verkligen ingen tid för detta just nu.
Jag var på arbetsintervju idag och det gick super bra, ska tillbaka dit på utbildning redan imorgon. Sen är det väl bara att sätta igång och arbeta (tror jag). Det här är bara ett jobb för tillfället tills jag hittar något bättre och framförallt närmare.

Imorgon har vi muntliga nationella och jag som verkligen är sådär jätte bra på engelska.. Det kommer ju gå skit bra.. Snarare tvärtom. Håll tummarna för mig!

Nu tänkte jag lägga mig och titta på film, sen får vi se om Jerry vill titta på fotbollen eller titta med mig.
God natt, M

En riktig sommarkänsla idag

Permalink1
Sitter ute på balkongen och försöker sola, men det blev tråkigt efter ett tag så jag tog sällskap med datorn. Den börjar bli alldeles för varm i solen nu, så detta får bara bli en snabbis..

Tog en promenad från Jerry (Salem) till fotbollsplanen vid Rönninge gymnasium och tittade på när min lillebror spelade fotboll. Tyvärr så förlorade de ganska så stort, men lillebrorsan var självfallet bäst på planen ändå! Och nu sitter jag här... Pappa skulle iväg och jobba ett tag så jag ställde upp som barnvakt, en väldigt lat barnvakt som sitter ute och slappar i solen. Jerry är på väg hit nu också och sen ikväll ska vi äta sushi och hade det myspysigt, eftersom att det är våran 10 månaders dag idag!

Ha en bra solig dag!
Puss, M
Till top