madelue

Jag är på oerhört bra humör

Permalink0
Igår var jag på världens bästa humör, trots att jag hade världens nackspärr. Jag gick och log mot alla kunder igår, och då menar jag verkligen ALLA, även åt dom som kommer och klagar. Det var faktiskt riktigt skönt, jag kände knappt igen mig själv. Haha... Nej då, men på bra humör var jag i alla fall och det känns som att det humöret sitter kvar. Underbart! 

Gissa vart jag har varit idag? Mohaha... På gymmet, och tränat, det var verkligen på tiden må jag säga. Så nu är det dags att komma igång igen, imorgon ska jag nämligen också befinna mig uppe på gymmet. Och på torsdag tänkte jag nog simma, för det såg jätte härligt ut när man såg alla ligga där och flyta.

Idag ska jag träffa den allra bästa, men vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. Det lutar mot att åka till donken och äta glass, haha! Sen får vi helt enkelt se vart dagen tar oss, vi hoppas på något skoj såklart. Time to fix me! :-D

Puss

Borta bra, men hemma bäst(?)

Permalink0

Vi kom hem igår kväll runt sju-tiden, då drog vi direkt ner och åt sushi. På hemvägen igår stannade vi till i Malmö på något shoppingcenter och det blev lite grejer. Jag ska ta kort på allting sen och visa er, super fina saker! Jag ska dessutom visa lite bilder från Danmarksresan när dom åker upp.

Idag ska jag jobba.. Med nackspärr och grejer, ingen höjdare direkt. Man blev ju så bortskämd i den mjuka och sköna sängen på hotellet, så kommer man till sin gamla vanliga säng. Jag skulle kunna bo på hotell för all framtid. Så jädrans skönt. Men nu har jag lite viktigare grejer att göra innan jag ska iväg och jobba.

Ha en bra dag!
Puss

Destination; Denmark, Copenhagen

Permalink0

Igår bar det av till Danmark och idag ær vi sjælvklart framme. Igår åt vi middag på Rosie McGee's, det var riktigt riktigt gott! Sen tog vi en promenad genom strøget och spanade in alla affærer. Nu har vi precis ætit en super god frukost och ska strax upp till hotellrummet før att duscha och gøra oss i ordning. Vi ska åka till Field's som ær Skandinaviens størsta shopping center sen ikvæll ska vi till Hard Rock  Café och till sist men inte minst så ska vi på Tivoli, wiihuuu! Min ælskling fyller ju år idag också, så det blir mycket firande av honom idag.
Nu ska jag bara vænta på att Nicole har bloggat klart, sen ska vi upp och fixa oss.

På återseénde. Ha en toppen dag!
Puss

Till top