madelue

KRÄFTAN

Permalink0
jag fick ett jätte gulligt kort av mormor på min födelsedag om mitt stjärntecken.. ska skriva upp va det står!

22juni - 21juli
Du är omtänksam, beskyddande och hemkär, men du är också mycket känslig och svartsjuk! ibland är du aningen tjatig och kan haka upp dig på saker och ting, så försök tagga ner!
planet: månen
element: vatten
passar bäst ihop med: fiskarna, skorpionen
lyckofärg: pärlvit, lila
lyckonummer: 2,3,7
intressen: hemmet,laga mat,familjen
du har en underbar humor och är en bra vän. du är fantasifull, kärleksfull, lyhörd och bryr dig mycket om dina nära och kära. ibland kan du dock vara aningen överkänslig, ängslig och ombytlig.

detta stämmer iochförsig nästan på mig :)

födelsedagen

Permalink1
jag har haft en jätte bra dag.. eller jo bortsett från huvudvärken jag vaknade upp med klockan tio som inte ville gå bort, den sitter tyvärr fortfarande kvar och trycker på.. bajs huvud! men ikkepikkepö hindrar det mig från att fira..
släkten kom först runt fyra tiden, och vi åt en jäääätte god smörgåstårta som min mamma gjort till mig (snäll ju) haha.. sen åt vi daimtårta, som jag hade gjort.. jo men tjena.. den köpte vi hihi!
jag fick yttligare 1000kr av släkten och en plattång av mamma som vi ska byta för det var ingen sådan jag ville ha.. attsingen! men de ska vi fixa må ni tro.

senare på kvällen, firade jag lugnt och stilla med vännerna.. jag måste bara säga tack till alla underbara vänner som har grattat mig idag, och resten utav er alla där ute i världen :) tack!

imorgon eller snarare idag ska jag fira med rönningebrudarna och så lilla emma såklart (tack för presenten´älskling) vi ska bannemig åka in till stan och sätta oss i någon mysig park och ¨åta kakor och bullar i stora lass.. kan hända att jag köper med en god tårta också, lets see then.. huhu. nu måste jag försöka sova, eller nejdu en sak till på kvällen har jojjo och jag kanske hyrt en liten lokal som vi ska fira oss i, hipp hipp hurra ha en bra dag

ett underbart humör

Permalink2

tjenmors, idag fyller jag år. 15 hela år.. haha respekt till mig? skriver lite senare(eller ska man säga tidigare) på dagen..
humhum i humlegården det har varit midsommarafton och jag var med min kära pappa, hos några nära vänner till the family. micke och laila (vänner det med) kom ut och firade med oss den afton. och vi räknade ut senast vi sågs och det var i augusti förra året, tjajsääs. man skulle nästan vilja ha m och l som föräldrar för bättre än dom kan man nog inte bli, (fast det är ju inge fel på min mamma och pappa såklart) och deras barn.. ajajaj hur bortskämda kan man bli? dom är bara för underdunerbara. under sommaren blir det en tur ut till vaxholm och hälsa på och åka båt med dessa människor, det ser jag fram emot! :)
dessvärre slutade midsommarafton inge bra.. (jag gillar inte/hatar henne)

nu ska födelsedagen firas i haninge med lilla släkten från min mutters sida, och på torsdag med stora släkten från farsanbaloos sida.. ser fram emot. kan ju skriva ner vilka fina presenter jag fått sedan. hittills har jag fått 1000kr och så kan man säga att jag fick bulgarien resan också. som jag inte har nämt, ajsingbajsin på mig.. men den 17 juli åker vi från Sweden, det ska bli myspys. åker med syster (nicnor.blogg.se) mamma och så mormor. samma hotell och samma place som för två år sedan. seeeeeeeer fram emot! men ikke långt kvar.
ha en bra dag. / M

Till top