madelue

Dålig uppdatering

Permalink0
För mycket sol och ingen tid för datorn. Men nu sitter jag här och ska snart ut på Jerrys baksida och sola ett litet tag. Igår var jag på Bergviksbryggan och solade och badade. Sen jobbade jag 16-20. Idag jobbar jag 16-22, så jag kommer att vara en vattenpöl när jag har slutat. Ni anar inte hur varmt det blir där inne. Ungefär dubbelt så varmt som det är ute. Jaja.. Det är ju pengar, så man ska väl inte klaga. Även om jag hade gjort något annat roligt vid den tiden istället. Men imorgon och fram tills söndag är jag ledig. Då börjar jag jobba igen, och då väntar en hel vecka med jobb...

Nu ska jag ut och njuta av solen så länge man kan.

Detta är nytt i min garderob

Permalink1

Från Vero Moda, 99 kr på rean

Från Vero Moda, 79 kr på rean

Från Vero Moda, 149 kr på rean

Från Vero Moda, 149 kr på rean

Nu känns det att sommaren är här (på riktigt)

Permalink1
Här sitter man igen då. Täntke börja med att berätta att gårdagen var väldigt trevlig, först mötte jag upp Sophie, Denise och Caroline och gick till Barrtorpsbryggan och sola och badade. Jag tog faktiskt mitt första dopp iår, det ni! Lite senare mot dagen kom Jerry och grabbarna ner och höll mig sällskap när tjejerna gick. Jag brände mig för första gången i Sverige solen igår också, inte bra inte. Men sen avslutade jag, Jerry, Erik, Simon och Fredde kvällen med grillning och monopol.


Idag ska jag och Jerry hem till Jonas på 20-årskalas. Vi får se om vi sover kvar där, eller om vi ska göra sällskap med min farmor hem. Förresten så ska jag lägga upp lite bilder på lite kläder jag köpt (även om det var det sista jag skulle köpa den här månaden). Idag blir det även en paus från solen, känner verkligen att det behövs.

Ha en bra dag!
Till top