madelue

tihihi

Permalink0
One way or another I'm gonna find ya
I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna win ya
I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna see ya
I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha
One day, maybe next week
I'm gonna meetcha, I'm gonna meetcha, I'll meetcha


och vad var det jag nu sa, i've find you :)

sunny beach 17-24 juli!

Permalink0

denna resa var riktigt roligt! när vi kom fram till burgas fick vi som jag nämnde vänta på bagaget hur länge som helst och det var hur varmt som helst.. nåja vi fick ju bagaget till slut som tur var!
vi bodde på samma hotell som för två år sedan, fortfarande lika fint. och detta år var det fler folk, specillet en himla massa danskar och norskar.. överallt runt om i hela sunny beach. men även många svenskar. det var drygt 80 % killar och 20 % tjejer. så vi hade ju turen på våran sida.

vädret var underbart hela veckan lång, blå himmel inte ett enda moln så långt ögat kunde nå och mellan 35-40 grader varmt VARJE dag! så nu är man lite brun denna sommar åtminstone :)
det blev en massa partyparty, och favorit stället var nog grabbarna bus och las palmas. grabbarna bus bestod endast av scandinavier så då fattar ni nog varför det var favoriten!? well well, träffade på en massa trevliga människor. speciellt dom trevliga norrmännen! väldigt roliga!
många minnen ifrån sunny beach! - baked tomato, uteliggarna, svömme, strandpromenaden och så vidare och så vidare.. väldigt väldigt många minnen..psst! nästa år igen?

ready or not..

Permalink0

..here i come, you can't hide, i'm gonna find you and take it slowley!

eeeeeeeeeeeeey om 24 timmar kommer jag att sitta på flygplanet halvvägs påväg till bulgarien suckersssss! och "jag kan flyga jag är inte rädd" som stig helmer säger innan han ska flyga flygpan, jag ska lätt göra som honom.. inte för att jag är flygrädd precis. *host* verkligen inte! men jag ska inbilla mig själv att jag ikke är det för då är jag det ju inte, aiiiiiiiight? whatever imorgon 17.55 avgår planet från arlanda till burgas i bulgarien, flygresan tar endast ca. 2½-3 timmar. så det är ju soft! och när vi ankommer till burgas ska vi då vänta 10000000000000timmar på att få bagaget som vanligt för att sedan ta bussen till sunny beach, yeaaaaah!
 

Till top