madelue

Matchtagg

Livet på en pinne Permalink1
Match ikväll med DJ och match imorgon med D2. Kan inte blit bättre. Näst sista helgen med matcher sen är säsongen över... Så tråkigt! Men nu är det bara och kötta gärnet de två sista matcherna i D2. Taggad. Lite kul och se de här bilderna, haha... Kan tänka mig att jag ser sjuk fokuserad ut på matcherna! ;-)

Tacosöndag

Livet på en pinne Permalink0
Det blev inte många knop gjorde i lördags. Jag låg däckad i sängen tills det var dags att åka och jobba på macken. Stängde för första gången alldeles själv och det gick galant. Så var hemma strax efter tolv och slocknade ganska direkt i soffan sen. Det blev lite mer gjort i söndags, en promenad i slasket med Emils mamma, kalas hemma hos Erik och som vanligt tacos hemma hos oss. Blev även ett behövligt bubbel i poolen. Perfekt sätt att avlusta en perfekt helg på! 

Lyxmåndag

Livet på en pinne Permalink0
Alla måndagar borde spenderas med lyx. Med favorit vännerna och en fet hamburgare. Det var riktigt mysigt att få komma hem till Elin och Nille på en vardagskväll sådär. Kunde inte önska mig bättre sällskap. Eller bättre mat. Det hade dom fixat galant! Till top