madelue

Jag har styrt upp allt med min Syv nu

Livet på en pinne Permalink0
Hade ett litet möte med Studie- och yrkesvägledaren (Syv) idag... och vi kom fram till att jag ska skjuta Samälle B åtsidan den här terminen och göra en prövningen på den i trean sen. Det låter väldigt bra tycker jag, kommer ändå aldrig ha tid med den kursen nu. Förresten fick jag reda på att jag klarade Engelska B nationella, jag är ÖVERlycklig! Så nu är det här allt jag har kvar att göra sen är det KAPIsCH!!

Tisdag: Svenska B prov
Onsdag: Organisation & Ledarskap prov
Torsdag: Ledig?
Fredag: Geograif prov? och inlämning på kapitel 2 och 3 + landprojket i Internationell ekonomi

Veckan efter
Måndag: Inlämning träningsprojekt Idrott och Hälsa A
Tisdag: Inlämning Svenska B

Får man spola tillbaka tiden nu?

Livet på en pinne Permalink0Jag skulle vilja spola tillbaka tiden, till den här tidpunkten, till den här veckan. Vecka 15, i Tandådalen... Jag var så lycklig, jag utstrålade en sådan energi och man behövde inte tänka på något. Utan det var bara och njuta, njuta utav stunden, skidåkningen och allt. Jag är alltid lycklig när jag får åka upp till Sälen och ställa mig på ett par skidor. Det finns nog inget härligare. Vi hade det så otroligt roligt och det var en sjuk resa. Det har gått flera flera veckor sen vi var där nu, men ändå har jag fortfarande en stor ångest och längtar tillbaka. Ja, jag längtar tillbaka. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Det är helt stört.

En vecka som alltid kommer att bevaras. Bevaras djupt.

Sunny day

Livet på en pinne Permalink0
Sitter för tillfället ute i solen utanför lekslottet och väntar på att klockan ska slå om till 10. Jag ser folk ta sina båtar och åka ut på sjön, man blir något avundsjuk nu när det är så fint väder och man själv ska stå inne till klockan 17. Jätte kul.. Vem vet alla barnen kanske stannar hemma och leker utomhus idag. Hihi. Lite hungrig är jag också. Har inte ätit någon frukost, så vi får väl se när jag kommer ha tid att äta, typ aldrig :)
Till top