madelue

Thank god it's friday, eller nej juste, thursday

Livet på en pinne Permalink0
Jahapp, redan torsdag... Som för mig innebär att det är fredag, och när den här dagen är slut har jag ledigt i hela 5 dagar. Riktigt skönt!

Den röda jackan jag hade beställt kom igår, men jag skickade tillbaks den lika fort igen.. Så har tittat runt lite på internet nu på jobbet, hehe. Har inte så mycket att göra så vad gör man inte. I alla fall beställde en röd jacka från Bubbleroom istället (se bild!), hoppas verkligen att den här är bra nu. Annars skiter jag i internetshoppnigen och kör stenhårt på butiksshoppingen istället!

Word

Livet på en pinne Permalink0

Här händer det grejor

Livet på en pinne Permalink0
Hej på er, läget? Bra. Bra!

Igår gjorde jag någonting jag inte har huinnit berätta här för er.. Jag jobbade mitt första pass på nya helgjobbet, ICA Jätten. Ligger här i Södertälje. Ja, nytt jobb, igen. Alltså jag har ju självklart kvar jobbet som Ekonomiassistent. Tog detta jobb istället för att sitta och åka enda till Gnesta för att jobba en helg. Det här är både närmre och fler tider. Kommer jobba varannan helg + lite röda dagar och sådär. Det är riktigt bra med cash, vilket jag kommer behöva nu... Hehe, cash is king, eller va säger man? ;-)

Ikväll är det Styrelsemöte med föreningen på Bergsgatan.. Shit vad vuxet det lät, Styrelsemöte! Samlar in massor med vuxenpoäng där ju... Idag är det nämligen exakt 2 månader kvar tills jag inte längre är tonåring, utan man kanske skulle kunna säga att jag fyller vuxet? Haha, 20 år.. Super vuxen. Men en sak är säker, jag kommer aldrig att bli vuxen i sinnet!
Till top