madelue

God Jul & Gott nytt år

Livet på en pinne Permalink0
Hoppas att ni har haft en toppen jul och fått många fina paket... Det har i alla fall jag kan jag säga! Jag hade inga större förväntningar så därför blev julafton hur bra som helst. På att inte tala om juldagen med Emils släkt, riktigt bra dag. Har nog aldrig fått så fina paket som jag fått denna jul, är super nöjd med precis allt!  

Har inte orkat ta tag i bloggandet och tror inte jag kommer orka det den snaraste framtiden heller. Kommer slänga in lite inlägg då och då, när jag känner för't :-)

Dan före dan före doppare dan!

Livet på en pinne Permalink0
God kväll!

Tack, för alla fina kommentarer igår.. Det är verkligen en fin hund, helt underbar! :-)

Nu är det bara 2 dagar kvar (därav rubriken), sen är det självaste julafton. Finns inte så mycket mer att säga om det, jag har inga förväntningar och låter allt bli osagt. Det kan bara bli bättre nu... Jag menar, jul ledigt! Bara det gör ju en hel del. Ska bli så skönt att bara ta det lugnt och umgås med släkt och vänner i fem dagar nu. Även fast jag legat hemma på grund av hjärnskakningen så kopplar man av på ett annat sätt när man vet att man är ledig istället för sjuk! 

Igår bakade jag och mitt hjärta lussebullar igen... Dom blev helt perfekta! Snacka om att ha perfekt med mjöl i degen när den inte fastnar på händerna efter jäsning och ändå är riktigt degig. Bättre lussebullar kan man nog inte göra!


Degen under jäsning..

Första plåten lussebullar.. Måste säga att det blev jätte gott med pärlsocker på, ett riktigt bra tips!

Vi hade finbesök i helgen

Livet på en pinne Permalink11
En farlig hund... Försöka går ju!Spaning pågår..

Första snön kom och ingen var gladare än Wiggo!

Resultatet av en helg med Madde och Emil!
Till top