madelue

Jag ska börja köra på hårt!

Permalink1
Jag klagar alltid över min kropp och det kanske finns visa anledningar... Så nu hade jag tänkt mig en rikigt förändring, jag ska försöka sluta med alla godsaker som tex, godis, chips, läsk och isället ersätta med frukt och grönt. Sen ska jag till gymmet och träna minst tre gånger i veckan och gå minst 10000 steg varje dag, vilket jag egentligen redan gör. Klarar jag inte att vara borta från godiset och sånt trams så får jag testa med att unna mig något gott en gång i veckan, som tex lördagar. Jag har i och för sig försökt med sånt här flera gånger tidigare och misslyckats, men nu känner jag ett större ansvar och lite mer press från mig själv. Jag skulle även bli glad om andra skulle ställa upp och puscha mig! Det spelar ingen roll vad det handlar om, det är bara att puscha på! :)

Nu har jag även bättrat på mitt CV lite, så jag tänkte kila in i några affärer och leta efter lite jobb så småningom. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Jag hoppas att någon vill ha mig i alla fall...
Plugga ska jag göra också. Vi har samhällskunskapprov på fredag, bläää. Justeja, tjejmiddagen i lördags var hur trevlig som helst. Tack för en jätte rolig kväll Veronica!

Tjejmiddag ikväll

Permalink0

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer så att man kan bege sig till Veronica som ska ha tjejmiddag eftersom att hon fyllde år i torsdags, trevligt trevligt! Efter det får vi väl se vad som händer ifall jag drar hem eller drar vidare någonstans. Det återstår att se då..

Jag har funderat på att sluta blogga, vilket jag har gjort många gånger.. Men har aldrig riktigt kommit fram till något bra svar, så vi får väl se vart det vänder den här gången. Men ha en trevlig lördag kväll!

3 månader

Permalink0
Nu har jag precis gjort ca 30-40 uppgifter i matteboken och så har jag läst lite i samhällsboken. Fick ju reda på att vi hade prov nästa fredag, så jag ska börja plugga redan nu. Sen har vi studiedag på måndag så då ska jag passa på att plugga lite extra. På lördag blev jag även bjuden på tjejmiddag hos Veronica eftersom att hon fyller år idag, grattis tjejen!

Jag sitter och väntar på Jerry så att vi kan gå och lägga oss. Han har varit på hockey träning, så det var ett alldeles utmärkt tillfälle för mig att plugga lite. Det är även tre månader för oss idag. Men nu började Vem kan slå Filip och Fredrik så måste bänka mig framför tvn.
/ Madde
Till top