madelue

XOXO Gossip girl.

Permalink2

Det är fortfarande ingen som har hört av sig efter alla sjuttioelva jobbansökningar. Men det kanske är någon som hör av sig nu i veckan, vi får väl hålla tummarna på det. Jag får väl skärpa till mig och sluta vara så himla lat.
Imorgon ska jag först träffa älskling och sen hem och plugga. På tisdag funderar jag på att åka in till stan och börja handla lite julklappar, någon som joinar mig kanske? Nä jag kan inte skriva nu, jag är helt inne i gossip girl.
Puss

Barnvakt åt småsyskonen.

Permalink0

Någon träning blev det inte idag heller, ställde upp för pappsen idag igen. Hade i och för sig tänkt att träna efter fyra, men så gick jag in på medleys hemsida och såg att gymmet stängde klockan fyra. Attans vilken otur jag har. Då får jag träna imorgon istället då och hoppas att ingenting kommer i vägen då. Men men, är barnvakt nu och barnen sitter och tittar på "bröderna lejonhjärta", snart ska lillebrorsan på badkalas och jag och lillsyrran ska bara vara hemma och mysa tills resten av familjen kommer hem och så kommer nog Jerry komma hit sen.


Jag älskar dig!

Matematikprovet avklarat och thank god it's friday.

Permalink0

Skönt att ha provet gjort. Jag vet inte riktigt hur det gick, men jag tror att det gick hyffsat bra i alla fall. Jag kan ha blandat ihop en del räknesätt och möjligtvis gjort ett och annat slarvfel, fast det tror jag inte. Annars så har skoldagen flytit på som vanligt. Nu sitter jag hemma vid köksbordet, spelar poker och är barnvakt. Jag hade tänkt att åka och träna poweryoga, men ställde upp för min käre far istället. Får se om jag kanske drar iväg en snabbis och tränar imorgon, kan nog passa på eftersom att jag tror att Jerry har hockeyträning. Jag måste verkligen skärpa mig nu, har nämligen varit riktigt lat på träningsfronten på sista tiden. Men bara jag kommer igång så ska det gå bra sen, bara det att det är svårt för mig att verkligen ta det där steget och gå iväg till gymmet, allt handlar om min lathet... Usch. fy och blää på mig! Någon som har något bra tips att komma igång kanske? Nää, nu fasiken ska jag ta mig i kragen!
Puss

Till top