madelue

Det kommer bli bra

Livet på en pinne Permalink1
Nu ska jag lägga ner all min energi och tid på att ta mig igenom det här, det förflutna. Därför kommer jag kanske inte att vara mig själv den kommande månaden. Men det är det värt. Riva upp alla gamla minnen för att bearbeta sig igenom dom. Jag ska lära mig att hantera allt på ett bättre sätt. Kanske till och med kunna gå vidare och inte stå och stampa på samma ställe hela tiden. 
 
Jag är lite rädd för det här, men samtidigt ska det bli en så otrolig lättnad. 
Som jag sa igår, anledningen till att ge mig in i det här, 
"Jag vill göra det här för att känna mig glad och lycklig på riktigt!"

The sun is always shining in my heart

Livet på en pinne Permalink0
Det är så underbart med sol. 
Har stått ute i solen på lunchen, försöker ta in alla energi jag kan från den stora gula lysande saken. Älskade sol. Du gör mig tamefan alltid lycklig :-D

Finally Friday

Livet på en pinne Permalink0
Ska bli så otroligt skönt att få gå hem på helg om en och en halvtimme. Texas ska iväg till Syrran och Jonas över natten, så då passar jag och Emil på att hitta på något roligt. Om det blir bio eller hockey det får vi se. 
 
Idag är jag inne i något slags lyckorus, kanske för att det är fredag, vore inte så konsigt(!), men också för att det är solsken. Minns inte senast jag såg solen. Tänk vad mycket lite sol kan göra. Mår liksom bra idag, utan ångest eller depp. Känns hur bra som helst. Jag ska försöka ta vara på den här känslan ett tag nu. Hoppas att den kan hålla i sig hela helgen i alla fall. 
 
Jag måste bara tillägga att jag är så sjukt stolt över mig själv. Har inte internetshoppat något på ja, snart över en månad. Det känns faktiskt otroligt bra. Dessutom får jag min heltidslön på måndag, kaaaatchiiing direkt baaaah! 
 
You just gotta love friday's. 
 
Till top