madelue

sunny beach.. tillbaka tack!

Permalink0
det är faktist helt sinnessjukt hur mycket jag vill tillbaka till sunny beach.. eller tillbaka och tillbaka men uppleva den veckan igen flera gånger om. det var så sjukt underbart roligt! och värmen, det är en självklarhet att man saknar.. och maten, shit alltså.. det skulle jag döda för att få äta nu.. deras pizza och pasta så extremt j*vla gott!
alla minnen tas om god hand om.. some baked tomato? tillexempel.. haha ni förstår nog inte ironin i det hela.. men dom norska grabbarna vi träffade där nere skulle försöka säga bankomat på svenska så blev det helt plötsligt baked tomato. och bankomat på norska är tydligen "minibank" haha! och så hade man ju druckit en och annan drink så baked tomato blev kvällens höjdpunkt den dagen.. jag hade iallafall extremt roligt!

och ja.. jag vill verkligen tillbaka! ingenting kommer att kunna slå den veckan.. heeeeeja sunny beach 17-24 Juli 2007! 

en ängel

Permalink0

du log mot mig, en sista gång
du var så lugn, som om du redan gett dig av
du såg på mig att jag var rädd.
hur kan man nånsin' va' beredd?
jag fick låna en ängel,
som spred sitt ljus i mitt liv
i varje andetag,
du togs bort från mig
alldeles för tidigt
jag fick låna en ängel för en stund
du gav mig allt ett hjärta kan
du lever kvar i mig så länge livet ger mig tid
du sa till mig 'Var inte rädd'

praktikant

Permalink0
hej och hallå.. ääääääääääntligen nu ska jag praktisera i två veckor och så var det helg igen, så skönt att slippa skolan för ett tag, och vart jag ska praoa.. det är på en söt liten resturang i salems centrum som heter Passione! och jag hade väldigt otur med mitt praosökande, för det första.. hade jag ringt runt till halva stan för att få en praktikplats på något hotell och sen för det andra, gav jag upp och pappa fixade på Passione för att han känner ägare. och sen för det tredje några dagar efter att jag fixat platsen ringer min gudmor och säger att hon fick svar från sin kompis att jag var så välkomen att praktisera på hotellet! ååååååååååååååååå jag blev väldigt irreterad, för jag kunde inte byta prao plats bara sådär heller.. min önskan var ju att få praktisera på ett hotell.. fast resturang funkar väl det med. ooootur!
jag ska nog välja Hotell och Resturang linje till gymnasiet.. men vilken skola vet jag inte, jag har fått massa bra tips på bra skolor, ett tips var från släkting att söka in till något som heter Grythyttan, men det låg någonstans utanför stockholm så då kunde man tydligen få bo där på skolan också.. hmm, vill jag det? eller ska jag välja kunskapsgymnasiet i globen.. eller Stockholms Hotell och Resturangskola.. beslutsångest? jaaaa!..
jag har iförsig ett tag kvar att tänka på det, men det kommer bli jätte svårt.
Till top