madelue

Äääntligen måndag!

Livet på en pinne Permalink1
Första gången på jag vet inte hur länge(?) som jag faktiskt är glad över att det är måndag.. Anledningen till det är för att jag får träffa världens bästa idag! :-D

Men nu ska jag ta mig upp till gymmet och svettas lite först, känns att det verkligen behövs. Jag får fortfarande efter schemat för jag älskar övningarna!

Bild från i lördags..

Heja heja... det är f*n lördag!

Livet på en pinne Permalink0
Jahapp... Vad händer?
Jag sitter i vilket fall som helst nere i mitt rum och fryser och äter ekologiska (*NOTERA ekologiska*) chips, väldigt gott. Det är minst 1 månad sen jag åt chips, hade nästan glömt bort hur det smakade!!! Men här ska jag inte sitta hela kvällen även fast det hade varit gudomligt.....

Ska iväg på 20årsfest typ 7 hus ifrån mig (då kan man krypa hem sen, som pappa sa, haha!), förra året var det maskerad och världens röjj! I år tar i alla fall jag det lugnt eller ja, lugnare... eftersom att man har ett jobb att sköta. Mördarpasset imorgon dessutom, 12h.. Caaaaatching!

Näe nu fryser jag snart ihjäl... så borde verkligen ta ett svanhopp in i duschen!

Torsdag!

Livet på en pinne Permalink2

Nu måste jag packa ihop en väska super-snabbt för såg att klockan blivit på tok för mycket... Ska nämligen åka hem till världens bästa och mysa galet!

Till top