madelue

sunny beach 17-24 juli!

Permalink0

denna resa var riktigt roligt! när vi kom fram till burgas fick vi som jag nämnde vänta på bagaget hur länge som helst och det var hur varmt som helst.. nåja vi fick ju bagaget till slut som tur var!
vi bodde på samma hotell som för två år sedan, fortfarande lika fint. och detta år var det fler folk, specillet en himla massa danskar och norskar.. överallt runt om i hela sunny beach. men även många svenskar. det var drygt 80 % killar och 20 % tjejer. så vi hade ju turen på våran sida.

vädret var underbart hela veckan lång, blå himmel inte ett enda moln så långt ögat kunde nå och mellan 35-40 grader varmt VARJE dag! så nu är man lite brun denna sommar åtminstone :)
det blev en massa partyparty, och favorit stället var nog grabbarna bus och las palmas. grabbarna bus bestod endast av scandinavier så då fattar ni nog varför det var favoriten!? well well, träffade på en massa trevliga människor. speciellt dom trevliga norrmännen! väldigt roliga!
många minnen ifrån sunny beach! - baked tomato, uteliggarna, svömme, strandpromenaden och så vidare och så vidare.. väldigt väldigt många minnen..



psst! nästa år igen?

Till top